تشریح شکستگی استخوان لگن توسط جراح استخوان و لگن

تشریح شکستگی استخوان لگن توسط جراح استخوان و لگن

در قسمت قبلی با چگونگی تغذیه افراد کهنسال توسط دکتر متخصص استخوان آشنا شدیم . اینک ادامه ماجرا :

عدم تغذیه مناسب : کمبود مصرف کلسیم و ویتامین ( دی ) و مواد مغذی میتواند عامل سستی در استخوانها بشود . نشانه هایی از برخی از بیماریها مانند فشار خون بالا و قند خون پایین میتوانند عامل برخورد فرد بیمار به موانع سخت و زمین خوردن باشد. بیماریهای پارکینسون و آلزایمر و زوال عقل نقش مخربی در انهدام و سستی استخوان داشته باشند . به هر حال به نظر جراح استخوان باید و به شدت مراقب استخوان بود تا در پیری و یا هر شرایطی از گزند بیماریهای مربوط به آن در امان بود . 

 

چرا نباید در اوقات مختلف و در شرایطی که احساس سلامتی داریم ، اوضاع و شرایط استخوان را با نظر یک متخصص چک کرد ؟ نگذاریم دیر شود .

 

 

دکتر استخوان و لگن گونه های مختلف شکستگی لگن را تشریح میکند .

 

امکان دارد شکستگی در لگن به صورت جزئی و یا کلی و کامل رخ بدهد . نوع شکستگی شاید یگ رگه ترک یا چند رگه ترک خوردن باشد . 

محل هر شکستگی در هر قسمت از لگن ، یک تعریف داشته و بالطبع برای برخورد با آن از شیوه ای متفاوت استفاده میشود .

 

  • شکستگی گردن فمور ( شکستگی گردن استخوان ران ) این شکستگی از گردن استخوان تا مفصل ران حدود یکی دو اینچ فاصله دارد . این نوع شکستگی با پوکی استخوان ارتباط داشته و به همین علت بیشتر در افراد مسن و کهنسال شایع میباشد.  به خاطر محل شکستگی امکان دارد جریان خون به سر استخوان ران قطع شده و عارضه ای را به وجود بیاورد .
  • شکستگی بین اینتروکانترینک و هیپ  این شکستگی بین فاصله سه الی چهار اینچی از مفصل ران اتفاق می افتد . این نوع شکستگی لگن ، عارضه قطعی خون رسانی نداشته و ترمیم استخوان به راحتی انجام میشود
  • شکستگی استرسی لگن این نوع شکستگی به شکل یک ترک مویی پدید می آید . گاهی این ترک مویی تمام استخوان را درگیر میکند به همین دلیل تشخیص این شکستگی کمی مشکل است . باعت به وجود آمدن این نوع شکستگی لگن ، حرکات تکراری یا حرکت یکنواخت بیش از حد در بدن میباشد . شکستگی استرسی تقریبا شبیه علائم تاندونیت یا کشیدگی عضلات میباشد 

برچسب ها

دیدگاه خود را بیان کنید

عکس خوانده نمی شود